Google Earth 5 Download

DOWNLOAD LINK

Noutăţi:

- Se pot selecta imaginile de rezoluţie mare în funcţie de data la care au fost realizate. Acum se poate sa privim imagini care au fost scoase din Google Earth în urma unor update-uri de imagini. În România nu reprezintă un foarte mare avantaj, dar în alte tări exista posibilitatea de a vedea cum s-a schimbat înfăţişarea oraşelor în decursul anilor. Foarte interesant este mai ales New York, unde exista fotografii aeriene din anii 70.

Am dat timpul inapoi

- Date despre oceanul planetar provenite de la experţi maritimi. O mulţime de noi date despre tot ce înseamnă ocean şi mări. La noi în ţară sunt câteva date pentru litoral si zona deltei dunării. (A apărut un nou layer denumit OCEAN)

- Posibilitatea de a vedea ce se află sub apă. Mie nu mi se pare cineştie ce. Poate dacă se vor face machete 3D ale navelor care sunt scufundate ar putea ieşi ceva interesant. Până acum se observă doar relieful subacvatic.

Sub apa

- Interfaţa este schimbată. După cum se observă şi în imaginea de mai jos interfaţa a fost schimbată, mai ales datorită noilor funcţii ale programului.

bara gearth

- A fost adăugată opţiunea de a vedea planeta Marte. Până în acest moment exista doar posibilitatea de a vedea pe Google Mars planeta Marte. Acum o putem vedea mult mai realistic direct din Google Earth. Există imagini de rezoluţie mare care ne pot arăta cum arată planeta Marte foarte de aproape.

google mars

- Înregistrare tur. Un mod al programului care înregistrează mişcările din program. Acum se pot recreea trasee in Google Earth prin fişiere care au doar câţiva KB.

Avem şi un video care prezintă pe scurt noutăţile:

Împarte şi cu alţii:
 • Digg
 • Technorati
 • Twitter
 • Facebook

Tags: , , ,
    February 2 2009 – 19:35
 1. 3 comentarii

 2. doru a scris pe 5 February 2009 |

  Gresesti mult. Ce e sub apa e o f mare facilitate. acum chiar iti poti face o imagine cat mai buna inainte de ati programa o excursie pentru scufundari

  ReplyReply
 3. admin a scris pe 5 February 2009 |

  Nu stiu la ce te referi ca gresesc. E o parere personala. Am specificat ca “mie” nu mi se pare cinestie ce grozavie. Si lasa-ma sa ma indoiesc ca exista cineva care se bazeaza pe datele din Google Earth pentru a face scufundari. Nu poti fi sigur ca datele de acolo sunt corecte.

  ReplyReply
 4. amalia32 a scris pe 31 March 2010 |

  e soper google earth

  ReplyReply

Comentează

Aboneaza-te la stiri

 Abonează-te la un RSS Reader
RSS in email:
Găseşte :