Noul Sports Tracker s-a relansat

Pasionaţii de ciclism, alergări sau pur si simplu cei care vor să vadă şi din faţa monitorului pe unde au umblat, au un motiv de bucurie. O nouă versiune a site-ului Sports Tracker s-a lansat. Sports Tracker înregistrează traseul folosind receptorul GPS din mobilul dvs. Apoi îl puteţi urca direct din telefon pe siteul Sports Tracker şi urmări traseul parcurs, cât şi o mulţime de parametrii (viteza, altitudine, etc).

După cei de la Nokia au folosit o vreme aceasta aplicaţie ca fiind proprie (Nokia Sports Tracker), foştii dezvoltatori ai acestui program l-au îmbunătăţit şi l-au lansat ca un program de sine stătător fără nicio legătura cu Nokia.

Eu îl folosesc atât pe un telefon Nokia 5800 XM cât şi pe un N78. Lista completă a telefoanelor suportate poate fi consultată aici : http://www.sports-tracker.com/#/download

Cei care au un cont pe Facebook nu trebuie să-şi mai creeze şi aici unul, deoarece se poate utiliza contul FB.

Website-ul oferă foarte multe funcţii pe care nu are rost să le descriu pentru că sunt normale la un website de tracking.

Aplicaţia foloseste hărţi Openstreetmap pe mobil, iar pe website hărţile Google. Este ideală această combinaţie deoarece harta de la OpenStreetMap este în multe ţări cea mai completă, iar pe calculator Google Maps oferă imagini satelitare pentru majoritatea zonelor.

Tot ce trebuie să faceţi este să vă faceţi cont pe website, să descărcaţi aplicaţia pe mobil şi să o luaţi la fugă .. sau la pedale.

Împarte şi cu alţii:
  • Digg
  • Technorati
  • Twitter
  • Facebook

Tags: , , ,
    August 12 2010 – 18:33

Comentează

Aboneaza-te la stiri

 Abonează-te la un RSS Reader
RSS in email:
Găseşte :